Image--0

Литературен клуб

ADVANCE Reading Club

Чувствате ли се неуверени, когато общувате на английски език?

Изучавали сте английски в училище, на курсове, на уроци и къде ли не, но въпреки това се чувствате притеснени, когато говорите. Ние ще Ви помогнем да преодолеете езиковата бариера.

Advance Reading Club  е бонус-програма за всеки курсист в интензивна форма на обучение. Клубът е организиран като допълнителна инициатива на безплатния модул “А” Speaker, чиято основна цел е развиването на уменията за говорене.

Прочетено в оригинал Ви дава възможност да се включите в дискусиите по различни теми от любими и популярни английски и американски книги, да се обогатите и обмените мнения с останалите участници. Посещенията в клуба са приятен и полезен начин не само да увеличите лексикалния си запас от думи и изрази, но и да подобрите уменията си за гладко изразяване на английски, което ще Ви направи по-уверени в използването на езика. Клубът се организира всеки месец, като веднъж за цялата продължителност на курса е под формата на Open Reading Club, където напълно безплатно бихте могли да поканите Ваши близки и приятели.

Попитай ни