Image--0
Image--1
Image--2
Image--3

ПУБЛИКАЦИИ

НАШИТЕ ПРЕПОДАВАТЕЛИ СЪВЕТВАТ

Елена Гаджева, Ръководител академична дейност в учебен център Плиска, отправя своята първа препоръка към нашите родители:

Насърчавайте самостоятелност!

Важно е децата да усещат, че сами са отговорни за вещите и самоподготовката си.

                                           

                                                                 

 

                                                                                                                        Вижте цялата статия

НАШИТЕ ПРЕПОДАВАТЕЛИ СЪВЕТВАТ

Ето какво споделя Рени Манджукова за рубриката ни „Нашите преподаватели съветват“. Тя е Ръководител академична дейност в учебен център АДВАНС Каблешков и днес продължава поставената от Елена Гаджева тема „Родители и преподаватели – доверени партньори по пътя на израстването на нашите деца“.

Автор: Рени Манджукова

Изучаването на чужд език е непрестанен процес, който не започва и свършва с писането на домашна работа и посещенията на часовете в АДВАНС.

 

 

 

                                                                                                                           Вижте цялата статия

 

НАШИТЕ ПРЕПОДАВАТЕЛИ СЪВЕТВАТ

През месец август ви представихме Елена Гаджева или позната на нашите ученици като “Мис Ели”. Тя е Ръководител академична дейност в учебен център АДВАНС Плиска и днес поставя началото на рубриката ни „Нашите преподаватели съветват“.

„Родители и преподаватели – доверени партньори по пътя

на израстването на нашите деца“

Автор: Елена Гаджева

В Образователен център АДВАНС вярваме, че наша цел и мисия към децата е не само да ги обучаваме по английски език, но и да вземем активно участие в процеса на възпитанието и израстването им в едни млади, активни, амбициозни, но най-вече щастливи млади хора.

За да постигнем това, за нас е от изключителна важност да поддържаме активна връзка със семействата на нашите ученици и да гледаме на тях като на наши партньори във възпитателния процес. Именно те са тези, които познават най-добре младите личности, които искат най-доброто за тях и са решили да инвестират в обучението им по чужд език. С тази цел ние провеждаме индивидуални срещи с родителите, на които ги информираме какво се случва с техните деца по време на занятията им и правим план за бъдещото им развитие.

                                                                                                                            Вижте цялата статия

 

СПИСАНИЕ “ОБРАЗОВАНИЕ И СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ В ЧУЖБИНА”

Образователен център АДВАНС: Обединихме доказали се професионалисти

26 септември 2014 г.
“Представете се с няколко думи пред нашите читатели. (Как се казвате, откъде сте, какво сте завършил, какво точно работите в момента и т.н)

 

– А.В. Казвам се Албена Вандалова и съм Академичен директор на Образователен център АДВАНС. Цялата ми професионална кариера е посветена първо на преподаването, а в последствие и на цялостното развитие на академичните процеси – внедряване на подходящи учебни системи за изучаване на английски език; изготвяне на специфични учебни програми, допълнителни материали и тестове; подбор на преподаватели за работа с различни възрастови групи; организиране на вътрешно-фирмени обучения под формата на разнообразни семинари и уъркшопове; контрол на учебната дейност като качество на преподаване, успеваемост на обучаемите и др. През последните 16 години изцяло съм се посветила на ръководенето на академичните дейности в някои от водещите частни езикови училища в страната… ”

                                                                                                                           Вижте цялата статия

Попитай ни