ПУБЛИКАЦИИ

След ваканционното двумесечно прекъсване, отново представяме практични съвети от преподавателите на АДВАНС. Академичният отговорник на най-малките, Дияна Василева, представя на всички Вас темата: "Умение за четене при най-малките ученици".
В духа на лятното настроение, преподавателят Дияна Василева измисли специално за всички Вас, малки и големи, нова игра с името „Плажна азбука“.

Умения за говорене при най-големите.

Сертификатни нива

Автори: Денис Асенова и Елена Гаджева

В ниво B1 за първи път се появява устният изпитен формат, който има за цел да запознае децата с изпитната обстановка. С всяко следващо ниво устният изпит става все по-труден и в нива C1 и C2 се явява като истинско предизвикателство за учениците. По време на устния изпит еднакво важно е не само колко добре подрастващият изразява себе си и идеите си, но и до колко ефективно ученикът успява да води диалог с партньор, изслушвайки го и съгласявайки се с него. От изключително значение е по какъв начин се аргументира дадено мнение и как изразяват несъгласие.

Скъпи деца и родители,

Какво е продължението на ИГРА 3 и как можем да продължим забавлението и да преминем на следващ етап разказва преподавателят Дияна Василева в ИГРА 4 с името „Гледай си работата”(Go Fish)
Преподавателите в АДВАНС Елена Гаджева и Станислава Петкова дават ценни съвети на подрастващите в нива В1 и В2 за развиване на уменията за говорене.

Попитай ни