ADVANCE CAPTAINCY EXPERIENCE

В епохата на динамично развиващи се форми на обучение и на професионална квалификация, все повече университети и работодатели в световен мащаб залагат на кандидати с допълнителни участия и опит в различни образователни програми.

Ние в АДВАНС винаги насочваме усилията си в търсене на иновативни и креативни идеи за обучение. Време е отново да се откроим с нещо различно, а именно да предоставим на нашите ученици онази образователна форма, която от една страна ги стимулира в тяхното изграждане като личности и им предлага достоен начин да усъвършенстват себе си в чуждоезиковото обучение, а от друга страна, кореспондира с нашия непрестанен стремеж съвременните подрастващи да развиват уменията си извън класната стая и английския език.

ADVANCE Captaincy Experience (ACE) има за цел да отличи най-добрите възпитаници на Образователен център АДВАНС чрез конкурс и да им предложи стажантска програма – тип обучение на тийнейджъри от 15 до 18 годишна възраст. Програмата е част от ADVANCE Summer Camp и дава възможност на по-големите ни ученици да влязат в ролята на капитани, които ръководят и се грижат за отбор от по-малки деца.

Програмата ACE е ново предизвикателство и ценен опит за нашите тийн лидери. Освен че имат различни отговорности, свързани с организацията и протичането на заниманията по време на лагера, те преминават и през редица обучителни семинари, които целят да развият техните личностни и социални умения. Семинарите са специално разработени с цел да покрият ключови компетенции, които ще помогнат на нашите ученици за по-успешно преминаване към следващия етап от пътешествието към върха и ще ги направят максимално конкурентноспособни при кандидатстване в университети или за бъдеща работа.

Попитай ни
ПлискаБели БрезиЛозенецЛюлинМладостКаблешковОнлайн