Супер английски за супер сила!

Годишно обучение

присъствена форма 2023/2024

Старт на учебната година 2023/2024

2 октомври

Побързайте

Желая оферта  ЛозенецМладостПлискаБели брезиКаблешковЛюлин


  Настоящ ученикНов ученик


  Годишно обучение


  Запознах се с Политиката за поверителност
  Съгласен съм тук посочените ми лични данни да бъдат обработвани от АДВАНС с цел получаване на маркетинг и допълнителна информация

  Онлайн годишно

   

  Английски език в годишна форма

  изцяло в онлайн среда

  за Вашето дете

  Немски език

   

  Годишно обучение за ученици от 4 до 7 клас и възможност за супер отстъпки до 30% в пакет

  Насрочване на тест на място

   

  Безплатен тест
  за определяне на ниво
  ONLINE тест от 9 до 12 клас

  Супер стипендианти

  Представяме ви Бернадета П. на 11 год., ученик в 139 ОУ “Захари Круша”. Бернадета е добра и много старателна ученичка. Тя е много артистична и посещава школата на покойния Димитър Еленов в Сатиричния театър. Обича да се изявява и пее в училищния хор. Плуването е любимо нейно занимание. Много обича да посещава галерии и иска да стане адвокат.

  Представяме ви Борислав Н. на 9 години, ученик в трети клас в 144 СУ “Народни будители”, в паралелка с профил музика. От първи клас Борислав учи народно пеене с вокален педагог тракийската народна певица Бинка Добрева. Участвал е в международни конкурси и фестивали. Борислав е награждаван от Столична община, район “Младост”, с почетна Грамота “Млад, модерен, мъдър” за призово класиране на Международни и Национални конкурси, олимпиади и състезания и издигане престижа на район “Младост”.

  Представяме ви Самуил С. на 10 години, ученик в 4 клас в 81 ИСУ „Виктор Юго“, гр. София,. През 2022 г. участва в състезанието по английски език Spelling Bee JUNIOR. На финалния национален кръг на състезанието се класира сред първите 10 финалисти. Всяка година се явява на състезанието „Европейско Кенгуру“ по математика, участва и в училищното състезание по краснопис. Любимите му предмети в училище са Английски език и Компютърно моделиране.

  Представяме ви Филип Р., ученик в 138. СУЗИЕ “Проф. Васил Златарски”. Започва да тренира спортна гимнастика в ГК ЦСКА при треньор Йордан Рангелов от 01.2021 г. На 29.06.2021 г., на провелото се Държавно лично отборно първенство за ДЮВ, Филип става вицерепубликански шампион в категория “Деца”, след едва 5 месеца тренировки.

  Представяме ви Ема В. на 9 години, ученик в 79 СУ “Индира Ганди“. Ема ходи на уроци по английски от четири годишна и заедно с математиката са любимите й предмети в училище. Печели множество медали и грамоти от състезания на съюза на Българските начални учители. В различните етапи на състезанието „Математика без граници“ печели 2 бронзови, 2 сребърни и 1 златен медал. Има и златен медал от математическия турнир „Иван Салабашев“. Ема вярва, че изучаването на английски език ще ѝ помогне при пътувания по света, за да опознава нови места и култури.

  Представяме ви Алина В., ученик в 119 СУ „Акад. Михаил Арнаудов“. „Изказваме нашата искрена благодарност за възможността Али да изучава английски език в реномирания образователен център АДВАНС. Тя не беше учила езика, но с най-сладката госпожица – учителка, това е удоволствие и забавление. Ходи с голямо желание и със старание си пише домашните и учи новите думи. Също така в АДВАНС намери нови приятели, което направи ученето на английски език още по-интересно.“