Image--0
Image--1

Защо създадохме ADVANCE

AIM. ADVANCE. ACHIEVE.
Идеята, която вдъхнови екипа ни да изградим ADVANCE като едно различно място за обучение, предпочитано от хората на новото време, е да насърчаваме напредъка на отделната личност, да спомагаме за възпитаването на положителни ценности, да подкрепяме цялостното, пълноценно развитие на отделния човек и така, на свой ред, да бъдем полезни за развитието и напредъка на цялото ни общество.

За нас, важни стъпки по пътя към този напредък са натрупването на задълбочени знания, които обогатяват и разгръщат необятни хоризонти, развиването на умения и стратегии за тяхното прилагане в едно с утвърждаването на способни, мислещи, устремени и уверени в силите си личности.

Тези, които избират посоката на успеха, знаят, че много важни умения, залегнали в основата на всяко движение напред, могат да бъдат развивани от най-ранна възраст. Да разпознаваш собствените си възможности и да определяш близки и далечни цели, да се стремиш към личностно израстване, да реализираш своите амбиции и да надминеш вече постигнатото, са само част от тези умения, които усъвършенстваме с последователност в различните етапи на своя живот.

Ето затова ADVANCE обединява ADVANCE in English – висококачествено обучение по английски език, езикът на глобалното общуване в нашето съвремие, с отличаващите се програми ADVANCE in Life, фокусирани върху изграждането и развитието на личността.

Ние гледаме на процеса на обучение като форма на непрестанно общуване между преподавател и ученик – взаимодействие, което спомага да бъде разкрит потенциала на всеки отделен обучаем, което насърчава неговото развитие, допринася за неговата изява и го вдъхновява да продължи по пътя към своя успех.

Ние уважаваме различните типове интелигентност на нашите ученици и им помагаме да намерят своето темпо и начин на учене.

Всичко това постигаме като комбинираме съвременни ефективни методики на обучение, обусловена от технологичните новости интерактивна среда и екип от професионалисти с дългогодишен опит и индивидуален подход към способностите на всеки ученик.

Ние вярваме, че идеите, които ни водят, и целите, към които сме устремени, превръщат ADVANCE в пряк път към успеха!

Екипът на ADVANCE

Попитай ни
ПлискаБели БрезиЛозенецЛюлинМладостКаблешковОнлайн